Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QuadrigaCX’te Ölen CEO’nun Eşi, 9 Milyon Dolarlık Fonu Kullanıcılara Geri Verdi

Kanada merkezli olan ve CEO’su Gerald Cotten’ın ölümünün ardından batan kripto parası Quadriga CX özelinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz dönemde Hindistan’da Crohn hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Cotten’ın, soğuk cüzdan bilgilerinin hepsine sahip olduğu iddiası ile batan ve kripto para sektörünü uzunca bir süre de meşgul eden borsa ile ilgili yaşanan yeni gelişmeye göre, Cotten’ın eşi Jennifer Robertson, 9 milyon dolarlık fonu kullanıcılara geri verdi.

Robertson, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kendinin sahibi olduğu 9 milyon dolar değerindeki gayrimenkulü, EY Canada firmasına devrettiğini açıkladı. Bilindiği gibi bu firma, Quadriga CX iflas olayının ardından süreci araştırmak için göreve başlamıştı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Robertson, şunları söyledi:

”Kendi kontrolüm altında olan gayrimenkul ürünlerini, gönüllü bir şekilde EY Canada’ya devrediyorum. Bu sayede, 9 milyon dolara yakın bu tutar, borsanın hacklenmesinin ardından zarar gören kullanıcılara aktarılacak.”

Robertson, aynı zamanda kendisine ait olan tüm bu ürünlerin, vefat eden kocasının maaşı ve yasal kazancı ile alınmış olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment