Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sosyal Medya Altcoin Sezonundan Umudu Kesti!

Kripto para yatırımcıları 2019 yılında Bitcoin ve birçok kripto para biriminin yükselişine tanıklık etse de, dönem ortasından sonra özellikle alt koinler aldıkları değeri fazlasıyla geri verdi.

Birçok alt koin yatırımcısı da 2017 yılından beri göremedikleri alt koin sezonu için umudu kesmeye başladı. The TIE tarafından yapılan araştırmada, Twitter gibi sosyal medya platformlarında ”altcoin sezonu” ifadesinin resmen dibe çöktüğü görülmekte.

Bazıları bunun Twitter tarafından uygulanan sansürden dolayı meydana geldiğini vurgulasa da, aslında veriler oldukça bariz. Altcoin sezonu Twitter üzerinde en çok 2019 yılının Temmuz ve Ağustos aylarında yükselirken, Ekim ayında ise resmen dibi gördü.

Kripto para piyasası iki üç haftadır düşüş trendinde devam ederken özellikle bu haftadan itibaren hareketlenmeye başladı ve XRP ile yükselişe geçen piyasa, diğer alt koinlere de sıçrayarak umutları yeniden yeşertebilir.

Yine de kripto para piyasasında hiçbir şeye kesin gözüyle bakmamak gerekiyor ve yine sert bir düşüş dalgası kendisini hissettirmeye başlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment