Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Regülasyonlardaki Belirsizliklere Rağmen Hintli Traderlar Halen Sektörde Aktif

Kripto para konusunda çalkantılı bir dönem geçiren ve bir süredir kanun koyucuların teknolojiyi anlamaya çalıştığı Hindistan’da vatandaşların en fazla tercih ettiği kripto paralar belli oldu. Listeye göre Bitcoin, Ethereum, XRP, TRON ve Bittorrent Token; Hint vatandaşlarının en fazla trade ettiği kripto paralar olarak dikkat çekti.

Borsalara hizmet veren bankaların artık hizmet vermemesi, yasaklama haberleri ve regülasyon karışıklıkları ile sürekli gündeme gelen ve popülasyon bazında kripto para piyasalarına büyük katkı yapan Hindistan’da şu anda bir geçiş süreci yaşanıyor.

Bitcoin News’ün değerlediği verilere göre Hint vatandaşları yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen halen kripto para kullanmak konusunda son derece istekli. Ocak ayının başından Mart’ın ilk haftasına kadar yapılan işlemlere bakılırsa; Hint vatandaşlarının en fazla tercih ettiği koin Bitcoin olmuş.

Lider kripto paranın ardından XRP ve Ethereum gelirken; listenin buraya kadar olan bölümünde hiçbir sürpriz yok. Ancak, bu kripto paralara ek olarak TRX ve BTT’nin gelmesi de, son dönemin popüler olaylarının aslında etkisini anlatması açısından değerli.

Binance Launchpad’de ICO’sunu yapan ve sektöre bomba gibi giren BTT, ilk 10 kripto para arasında olmasa da, son iki aylık trade hacimlerine bakıldığında Hindistan vatandaşlarının en çok tercih ettiği kripto paralar arasında yer alıyor. Aynı şekilde BTT’nin arkasındaki şirket olan TRON da, ilk 5’te yer almamasına karşın, bu alanda kendisine yer bulmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment