Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Revolut ABD’deki Kripto Teklifini Genişletiyor: Yelpazesine SHIB ve DOGE Dahil 29 Kripto Para Ekledi

Londra merkezli kripto para ve bankacılık hizmetleri sunan Revolut, ABD kripto teklifini genişleterek 29 yeni kripto para birimi listelediğini açıkladı.

ABD piyasalarına girmek isteyen ve dünya çapında 20 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Revolut, Apex Crypto ile kurduğu ortaklık sonrasında 29 yeni kripto parayı söz konusu ABD tekliflerine eklediklerini açıkladı. Revolut’un portföy gelişme çalışmalarının, ABD’li Coinbase ve Robinhood gibi rakiplerine karşı pazar payı sağlamak için hayata geçirdiği biliniyor.

Söz konusu yeni listelemeler ile birlikte Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) gibi popüler kripto paralar dahil olmak üzere 29 kripto para birimini portföy yelpazelerine dahil edildi. Revolut’un global başkanı Mazen Eljundi, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

Bugün, müşterilerimize çok daha çeşitli bir kripto yelpazesi sunabilmek için token portföyümüzü dört katından fazla artırdık. Ayrıca spot alım-satım işlemlerimiz ayda 200.000 dolara kadar komisyonsuz olacak.

Revolut geçen hafta veri hırsızlığına maruz kalmıştı

Revolut, geçtiğimiz hafta Litvanya bağlantılı kurumlarını kimlik avı yoluyla veri hırsızlığının yaşandığı bir olaya dair uyarmıştı. Yetkililer, kullanıcıların isimlerinin, ev adreslerinin ve e-posta adreslerinin etkinlinmiş olabileceğini tahmin ediyor. Söz konusu saldırının 50 bin farklı kullanıcıyı etkisi altınla alığı ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!