Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple 3 Ayda 250 Milyon Dolarlık XRP Sattı

En büyük kripto para şirketlerinden biri olan Ripple bu yılın ikinci çeyreğinde toplamda 251 milyon dolar değerinde XRP tokenı sattı.

Ripple geçtiğimiz gün içerisinde bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin bir rapor yayınladı. Şirketin bu raporunda geçtiğimiz aylar içerisinde satılan tokenlarla ilgili detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Ripple tarafından paylaşılan bilgiler şirketin bu yılın ilk çeyreği içerisinde toplamda 169 milyon dolarlık XRP sattığını gösteriyor. İkinci çeyreğe gelindiğinde ise bu sayının yaklaşık yüzde 50 oranında artış göstererek 251 milyon dolara çıktığını görüyoruz.

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre şirket gelecekteki token satışlarının hacmini biraz küçültmeyi planlıyor. Şirket özellikle geçtiğimiz aylarda bahsi geçen “sahte” ticaret hacimleri yüzünden XRP satışlarını kısıtlamak zorunda kalmıştı. Geçtiğimiz gün yayınlanan açıklamaya göre şirket, özellikle kurumsal satışlara bir limit koymaya devam edecek.

Şirketin Durumu İyi

Yayınlanan veriler Ripple’ın durumunun genel olarak iyi olduğunu gösteriyor.

Şirket geçtiğimiz çeyrek içerisinde kurumsal yatırımcılara 106 milyon dolar değerinde satış yapmayı başardı. 144 milyon dolarlık token ise programlı satışlar aracılığıyla satıldı.

Geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde aralarında kurumsal yatırımcıların da bulunduğu çeşitli şirketlerle ortaklık kuran Ripple bu yılı genel olarak iyi bir şekilde bitirecek gibi görünüyor. Ancak şirketin önümüzdeki aylarda ne gibi bir performans sergileyeceğini şimdiden kestirmek güç.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment