Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee Özgürlüğüne Kavuştu

Kripto para destekçilerinden John McAfee kısa süre önce özgürlüğüne yeniden kavuştuğunu açıkladı.

Rob Benedicto Pacifico Juan Maria Loggia-Ramirez, bundan kısa bir süre önce John McAfee’nin kendi hesabından McAfee ile ilgili bazı açıklamalar yapmış ve McAfee’nin bir süredir kayıp olduğunu belirtmişti. Loggia-Ramirez, McAfee’den bir süre daha haber alınamaması halinde bazı gizli bilgilerin sızdırılacağını vurgulamıştı.

Loggia-Ramirez tarafından yapılan bu açıklamalar kısa süre içerisinde pek çok kişinin ilgisini çekti. John McAfee hakkında yapılan onlarca araştırma sonucunda kendisinin nerede olduğu öğrenildi: Dominik Cumhuriyeti.

Kendisi hakkında yapılan kapsamı araştırmalar sonrasında John McAfee’nin Dominik Cumhuriyeti’nin kuzey sahilinde tutuklandığı öğrenildi. McAfee’nin yatına giren kolluk kuvvetleri oradan yüksek kalibreli birkaç silah ve askeri birkaç ekipman topladılar.

Dört gün boyunca gözaltında kalan McAfee bu dört günün sonunda serbest bırakıldı. Haberi kendi Twitter hesabından paylaşan McAfee şu yorumu yapıyor:

“Gözaltından çıkıyorum (görünüşüme aldanmayın, dört gündür gözaltındayım). Bana iyi baktılar. Üstlerim çok yardımcı oldular.”

McAfee’nin Başkanlığı

John McAfee bundan bir süre önce ABD’deki başkanlık seçimine katılacağını ve bir aday olarak yarışacağını açıklamıştı.

An itibarıyla ABD’deki Vergi İdaresi’nden (IRS) kaçan ve ABD dışarısında yaşayan McAfee, seçim kampanyasını da ülke dışarısından yürütüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment