Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple ABD’nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri Arasında Yükselişini Sürdürüyor: BlockFi İlk Sırada

Amerika’nın en hızlı büyüyen 5000 şirketinin sıralandığı Inc. 5000 2022 listesi açıklandı. Ripple dahil birçok kripto para şirketini içinde barındıran listenin başını kripto teminatlı finans hizmetleri sunan BlockFi çekti.

Amerika’nın en yüksek performans gösteren 5000 şirketinin sıralandığı Inc. 5000 listesinin 2022 yılına ait sıralaması açıklandı. Listenin başında kripto para teminatlı finans hizmetleri sunan BlockFi bulunuyor. Ripple bir diğer dikkat çekici kripto para ve blockchain teknolojisi şirketi olarak listede bulunuyor.

BlockFi, %245.616 büyümeyle en yüksek performans gösteren şirket olarak listenin 1. sırasında yer alıyor. 2017 yılında faaliyetlerine başlayan BlockFi, müşterilerine kripto para teminatlı kredi, kripto mevduat hesapları ve takas işlemleri hizmetleri sunarak 2457 kat büyüdüğü belirtiliyor.

Kripto para ihraççısı Ripple ise devam eden davalarına rağmen %236 büyüyerek listeye 2456. sıradan giriş yapıyor. San Francisco merkezli şirket, %236 ile 5000 şirketin ortalamasının %6 üstünde performans göstermeyi başararak su yüzeyinde kalmaya devam ediyor.

Listede yer alan diğer kripto para ve blockchain şirketlerinden bir diğeri ise Distributed Ledger oldu. Alabama merkezli blockchain teknolojileri ve Bitcoin madenci şirketi %28.650 büyüme ile listeye 7. sıradan giriş yapıyor. Ayrıca listede birçok Bitcoin ATM servisi şirketi de bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!