Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple, Fortune Dergisi Tarafından “En İyi Orta Ölçekli İş Yerleri” Arasına Seçildi

Blockchain şirketi Ripple, Fortune dergisi tarafından hazırlanan “En İyi 100 Orta Ölçekli İş Yerleri” listesine bir kez daha girmeyi başardı.

Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davası nedeniyle ABD’de birçok yasal sorunla karşı karşıya kalmasına rağmen dünya çapında genişlemesini sürdürmeye devam ediyor.

Fortune dergisinin her yıl düzenli olarak hazırladığı “En İyi 100 Orta Ölçekli İş Yerleri” listesinde geçtiğimiz yıl 34. sırada yer alan Ripple, bu yıl listeye bir kez daha girmeyi başardı ve kendine 35. sırada yer buldu. Listede ayrıca Ripple‘ın halihazırda 575 çalışana sahip olduğu belirtildi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Biraz üçüncü taraf doğrulaması almak her zaman güzeldir.

Garlinghouse ayrıca şirketin listede yer almasında emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür etti ve şirketin en iyilerden biri olmasını sağlayanın onlar olduğunu söyledi.

Ripple, geçtiğimiz haftalarda Singapur’un önde gelen lider dijital ödeme sağlayıcılarından biri olan FOMO Pay ile ortaklık anlaşması imzalayarak FOMO Pay’in hazine ödemeleri için likidite çözümü olan On-Demand Liquidity (ODL) teknolojisine entegrasyonunu sağlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!