Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Anketi: Yüzde 75’lik Kesim, Dijital Ürünlere İlgi Duyuyor

Ripple, artık yıllık yayınlamaya başladığı ‘Ödemelerde Blockchain Etkisi’ adlı raporunun ikincisini bugün itibariyle yayınladı.

Raporda, Blockchain teknolojisinin aracılık ettiği ödeme sistemlerinin son iki yıllık süreçte ana akım sürecin içine girdiği ifade edilirken, aynı zamanda bir de anket yapıldı.

Ripple kullanıcıları dışarıda bırakılarak yapılan ankette, Ripple’ın iş ortağı ise Celent adlı bir araştırma firması oldu.

Ankete göre, katılımcıların yüzde 75’i dijital ürünlere ilgi duyduklarını söyledi. Bu durum da Ripple anket sonucunda, son derece olumlu bir süreç olarak değerlendirildi.

Ancak buna karşın, katılımcıların bir kısmı Blockchain temelli ödeme sistemlerinin dönem dönem pek de efektif olamayacağı fikrinde birleşiyorlar. Ankete katılan isimlerin yüzde 35’i hali hazırdaki ödeme sistemlerine dijital ürünleri entegre etmenin zor olacağını ifade ederken, yüzde 28’i de bu tarz işlemin çok pahalı olacağı fikrinde.

Buna ek olarak ankete katılan kişilerin yüzde 97’si, işin yatırım kısmında Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak da bazı araştırmalar yaptıklarını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment