Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Avustralya Merkezli Ödeme Şirketi Novatti İle Ortak Oldu

Ripple, Avustralya merkezli ödeme şirketi Novatti ile ortaklık kurdu. Duyuruyu yapan Novatti, müşterilerin RippleNet aracılığıyla Ripple’ın sahip olduğu küresel finansal ağa ve yüksek kapasiteye erişim imkanı bulacağını ifade etti. Ortaklıkla birlikte uluslararası ödemelerde kolaylık sağlanması bekleniyor.

Novatti, Ripple ile gerçekleştirilen ortaklıkla birlikte hızla büyüyen Güneydoğu Asya ülkelerine ulaşmak istediklerini belirtti. Yayınlanan duyuruda, Ripple’ın ortaklarına hızlı bir küresel ödeme sistemi sunduğu belirtilirken blockchain ve dijital varlık gibi yükselen teknolojilere sağladığı erişimin yanı sıra, 27 milyar doların üzerinde olan dünyanın en büyük 3. kripto para birimi XRP’ye ulaşma imkanı sağlamış olduğu ifade edildi.

Novatti Ripple’ın ortaklarıyla da çalışabilecek

Novatti, müşterilerinin RippleNet’e, sunduğu olanaklara ve Ripple’ın halihazırda birlikte çalıştığı yüzlerce finans kuruluşuna erişim kazanacak. Böylelikle Novatti, Ripple’ın büyük bir ortağı haline gelecek. Şirketin erişim sağlayacağı firmalar arasında American Express ve MoneyGram gibi büyük isimler bulunuyor.

Novatti Genel Müdürü Peter Cook, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Novatti, küresel ödeme sistemini hızla değiştiren Ripple ile ortaklık yapmaktan inanılmaz derecede heyecanlı. Bu ortaklık, Novatti’nin rekabet gücünü daha da artıracak ve müşterilerimiz yenilikçi ödeme sistemine erişim sağlayacak. Ripple ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bununla birlikte, Novatti’nin Güneydoğu Asya’ya doğru büyümesi de hızlanmış olacak. Bunu yaparken daha fazla işlem hacmi ve gelir artışı sağlamayı hedefliyoruz.”

Novatti şirketi hakkında

Novatti, Avustralya’nın önde gelen dijital bankacılık ve ödeme şirketidir. Şirketin sahip olduğu fintek, faturalama ve iş otomasyon platformları, yapılan ödemelerin hızlı, basit ve güvenli olmasını sağlıyor. Temel hedefleri arasında, müşterilerinin nakitsiz bir ekonomiye geçerken gelişmelerine ön ayak olmak bulunuyor. Bu yıl %46 oranında büyüme gösteren ödeme şirketi; Visa, Google Pay, UnionPay, Samsung Pay gibi birçok önemli ve büyük şirketle daha ortalık sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!