Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple ve Bank of America Ortaklığı mı Geliyor?

Bank of America bundan birkaç gün önce Ripple‘ın teknolojisini baz alarak yeni bir patent başvurusunda bulundu. Bank of America tarafından yapılan bu başvuru kısa süre içerisinde Ripple ile Bank of America arasında bir ortaklık olduğu iddialarını doğurdu.

Bankacılık dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Bank of America 6 Temmuz tarihinde yeni bir patent başvurusunda bulundu. Bank of America tarafından yapılan bu başvuruda Ripple’ın teknolojisine birkaç kez gönderme yapılıyor.

Bu patent başvurusunun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte insanlar Bank of America ile Ripple arasında bir ortaklık olup olmadığını merak etmeye başladılar. Bu konu hakkında ne Bank of America’dan ne Ripple’dan resmi bir açıklama geldi. Bank of America’nın “Dağıtılmış kayıt teknolojisiyle gerçek zamanlı ağ işlemleri” başlığıyla yaptığı bu patent başvurusunda XRP’ye de herhangi bir atıfta bulunulmuyor.

Ripple CEO’sundan Açıklama

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse geçtiğimiz günlerde Bank of America ile ilgili çıkan bu iddialar hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Garlinghouse konu hakkında yaptığı açıklamalarda Bank of America tarafından yapılan bu patent başvurusunun kendisini şaşırttığını dile getirdi. Bu başvuruda Ripple’ın teknolojisine yer verilmesinin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirten Garlinghouse, Bank of America ile ilgili çıkan ortaklık iddialarını “ne doğrulayabileceğini ne de yalanlayabileceğini” vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment