Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Binance’de 10 Kat Daha Değerli: Fiyat 5 Dolar Gözüküyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ana sayfasında yaşanan bir veri problemi nedeniyle Ripple (XRP) fiyatı 5 dolar olarak gözüküyor.

Binance, ana sayfasında en çok işlem gören ve en değerli kripto paralar olan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BNB (BNB) ve Ripple’ın (XRP) fiyatlarını veriyor. Bu kısımda ayrıca kripto paraların günlük değişim yüzdeleri de verilirken dikkat çeken bir sayı ortaya çıktı.

Binance sağladığı verilerde, Ripple fiyatının mevcut değerin 10 katı olan 5,24 dolar olarak gösteriyor. Yüzdelik değişimin aynı kalması ve tıklandığında normal fiyatın görüntülenmesi bu durumun bir aksaklık olduğunu ortaya çıkardı.

Öte yandan söz konusu aksaklık, bir süreliğine de olsa yatırımcıları heyecanlandırırken bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu “boğanın fragmanı” olarak nitelendirdi. Beklenen olası boğada XRP fiyatının 10 katından fazla yükseliş yaşayacağı düşünülüyor.

Binance ayrıca geçtiğimiz günlerde vadeli işlem grafiklerinde meydana gelen bir veri hatası yaşandığını söylemişti. Bu tarz problemler bazen baş gösterebiliyor. 

CoinGecko verilerine göre Ripple, son 24 saatte %2 düşüşle 0,523 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!