Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraları Çökerten Kurucunun 36 Milyonluk Villası Çiftliğe Dönüştürüldü!

İflas eden hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucu ortağı Su Zhu’nun lüks villası ekolojik bir çiftliğe dönüştürüldü.

Kısa süre önce tutuklanarak hapse gönderilen 3AC kurucu ortağı Su Zhu’nun Singapur’daki lüks villası ve bahçesi eşi Evelyn Tao‘nun şirketi Abundant Cities tarafından işletilen bir kentsel çiftliğe dönüştürüldü.

Singapur yerel medyası tarafından sunulan haberde, Abundant Cities şirketinin en azından yıl başından bu yana villa ve etrafındaki araziyi özel tur gezileri ve ekolojik çalışmalar için kullandığı belirtildi.

Su Zhu ve eşi söz konusu villa ve araziyi Mart 2022‘de 35,6milyon dolar karşılığında almıştı. Ancak geçen yıl yaşanan iflasın ardından Zhu’nun söz konusu villayı satmak istediği gündeme gelmişti. Öte yandan villa ve çevresindeki arazi 3AC’in iflas tasfiye planının bir parçası değil.

Villa ve çevresindeki arazi halihazırda yerel sebzeler, özel otlar, meyveler, balıklar ve ördekler üretilen bir ekolojik çiftlik olarak faaliyetine devam ediyor. Ayrıca bu alan Abundant Cities’in araştırma ve geliştirme merkezi olarak da kullanılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!