Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su: ”Madonna’ya Para Vermedik”

Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse, yakın zamanda San Fransisco‘da yapılan TechCrunch konferansında bulundu ve etkinlik boyunca Satoshi’nin vizyonundan, XRP’ye, SEC’ten ”Madonna’ya” hatta Michael Arrington‘a kadar çeşitli açıklamalarda bulundu.

Konferansın sunucusu Mike Butcher, söze Ripple’ın insanları ve bankaları XRP kullanmaya ikna çalışmalarından söz ederek başladı. Mike daha sonra Ripple’ın yaptığı çeşitli reklam etkinliklerinde ünlüler ile XRP arasında bir reklam furyası başlattığını belirtti.

Madonna‘nın XRP hakkında konuşmasını sağlıyorsun, Ashton Kutcher’ın XRP hakkında konuşmasını sağlıyor. Yani bunlar normalde Bankacıların dinleyeceği tipten insanlar değil.”

Daha sonra Michael Arrington söze atladı ve sordu:

”Madonna’ya ödeme yapmak zorunda kaldınız mı? Ben bunu bilmiyorum.”

Brad konu iyi bir amacı desteklemek olduğunda Ripple’ın çok aktif olduğunu belirterek cevabına başladı. Yapılan etkinlik için Madonna’ya para vermediğini, bunun yerine ”Madonna’nın şampiyon olduğu” bir iyi amaca para verdiklerini ifade etti. Michael daha sonra Ashton Kutcher’ın olaya nasıl dahil olduğunu sorunca, Garlinghouse ”Madonna ve Ashton’ın iyi arkadaş” olduklarını belirtti.

”Ripple bir firma olarak çok aktif oldu. Hem liderlik ekibi hem de firmanın iyilik sever tarafı olarak. DonorsChoose’u destekledik ve onlara 29 milyon dolar verdik onlar da her kardeşimizi destekledi … eğer bilmiyorsanız DonorsChoose benim bugüne kadar gördüğüm en etkileyici kurumlardan birisi.”

Ripple Ağustos başlarında Madonna ile ortaklaşa bir şekilde Malawi bölgesindeki çocuklara yardım kampanyası başlatmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment