Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su, SEC Başkanının Katıldığı Etkinlikte Açılış Konuşmasını Yapacak!

Son günlerde sert eleştirilen alan ve zor günler geçiren XRP‘nin üretici firması Ripple, yeni bir etkinlik ile boy göstermeye hazırlanıyor.
Ripple’ın CEO’su ve kripto para sektörünün de önemli isimlerinden birisi olan Brad Garlinghouse, Ekim ayının sonlarında düzenlenmesi planlanan Fintech Week 2019 etkinliğinde açılış konuşmacısı olacak. Ripple CEO’sunun yanı sıra konuşmacılar arasında SEC ve CFTC gibi ABD’nin iki önemli regülasyon kurumunun başkanları, Ethereum kurucu ortağı, kripto para milyarderi Joseph Lubin ve daha birçok önemli isim yer alıyor.
Özellikle Garlinghouse ile SEC Başkanı Clayton’un aynı gün içerisinde konuşmalarını yapacak olması, etkinliği bir hayli önemli kılmakta.  XRP topluluğu ise Garlinghouse’un etkinlik esnasında belirli bir süredir devam eden XRP dump olayları hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağını merak ediyor.

XRP Topluluğu Tepkili

Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi olan XRP yıl boyunca ulaştığı zirveden neredeyse yarı yarıya gerileme yaşadı ve hala da düşüşe devam ediyor. XRP topluluğunun eleştirdiği en büyük nokta ise Ripple’ın yaptığı toplu satışlar. Ripple geçtiğimiz günlerde Jed McCaleb’e 26 milyon dolar değerinde XRP daha göndererek topluluğun adeta sabrını taşırmayı başarmıştı.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment