Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’sundan ABD Kongresi’ne Açık Mektup

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ülkedeki kripto para düzenlemeleriyle ilgili görüşlerini aktarabilmek için ABD Kongresi’ne özel bir mektup gönderdi.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Ripple’ın yöneticileri, ABD’deki yasal belirsizlikleri bitirebilmek için harekete geçtiler.

ABD’deki yetkililer bir süredir yerel kripto para ve Blockchain sektörlerinin nasıl düzenleneceği ile ilgili bir karar vermeye çalışıyorlar ancak bu yönde henüz somut bir adım atılmış değil. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bu pasifliğin en sonunda ABD için zararlı olacağını düşünüyor.

Kongre’ye Mektup

Kripto para sektörünün düzenlenmemesi halinde ABD’nin zararlı çıkacağını düşünen Brad Garlinghouse, şirketin bir diğer kurucusu olan Chris Larsen ile birlikte özel bir mektup yazdı.

Garlinghouse ve Larsen bu mektupta kripto para ve Blockchain sektörlerinin bir an önce düzenlenmesi gerektiğini öne sürüyorlar. ABD Kongresi’ne gönderilen bu mektuptan bir kesit şu şekilde:

“Sizi kripto para ve Blockchain teknolojilerini kullanan ABD şirketlerinin aleyhine olmayacak düzenlemeler hazırlamaya çağırıyoruz.”

Garlinghouse ve Larsen kripto paranın yerini almayacağını, bunun yerine itibari paralara destek olacağını düşünüyorlar. Bu iki isim ülkedeki kripto para şirketlerinin de genel finans sektörüne destek olabileceğine, ülke ekonomisine katkıda bulunabileceğine inanıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment