Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SWIFT Açıkladı: Ripple Daha Hazır Değil!

Dünyanın en büyük ödeme sistemlerinden biri olarak gösterilen SWIFT, Ripple’ın teknolojisini test etmeye başladı.

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Ripple, günümüzde SWIFT’in rakibi olarak gösteriliyor. Ancak SWIFT ekibi Ripple’ın henüz yeteri kadar gelişmiş olduğunu düşünmüyorlar.

Ripple Daha Ham

En büyük kripto paralardan XRP’nin sahibi olan Ripple, geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde birkaç önemli şirketle ortaklık kurmayı başardı.

Arab Times Online tarafından yapılan habere göre Ripple ile SWIFT arasında da yeni bir bağlantı kurulmuş olabilir.

Bu habere göre SWIFT ekibi kısa süre önce Ripple’ın teknolojisini denedi ve genel olarak olumlu bir değerlendirme yaptı. SWIFT ekibi, Ripple’ın teknolojisiyle gayet hızlı ve ucuz bir şekilde işlem yapılabildiğini gördü ve bundan gayet memnun kaldı. Ancak yetkililer buna rağmen Ripple’ın henüz ana akıma girmeye hazır olmadığını söylüyorlar.

Ripple ve SWIFT İlişkisi

Dünyanın en büyük ödeme platformlarından biri olan SWIFT pek çok farklı ülkede kullanılıyor. SWIFT ayrıca pek çok kişiye göre Ripple’ın en büyük rakibi durumunda.

Ripple bundan birkaç ay önce SWIFT’in çok hakim olmadığı bölgelere odaklanmaya, buralara yeni hizmetler götürmeye başlamıştı. Ancak SWIFT kısa süre içerisinde yerel ödeme sistemlerine kendi GPI hizmetini entegre etmiş ve Ripple’ın hamlesine karşılık vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment