Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Genişlemeye Devam Ediyor! Brezilya’da Yeni Ofis Açıldı

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi konumundaki XRP’nin arkasındaki firma olan Ripple, genişlemeyi ve büyümeyi sürdürüyor. 10 Haziran tarihinde yayınlanan bir bildiriye göre firma Latin Amerika’ya genişlemek için Brezilya içerisinde bir ofisi devreye soktu.

İlgili habere göre ofisin resmi açılış duyurusu 11 ile 13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CIAB Febraban isimli önemli bir bankacılık ve fintech etkinliğinde yapılacak. Yeni ofisin yöneticisi olduğu iddia edilen Luiz Antonio Sacco ise küresel bir garanti hizmeti sağlayıcısı olan The Warranty Group’un Brezilya iştirakinin eski CEO’su konumundaydı.

2019 yılının Mart ayında Ripple’a katılmış olan Sacco, şirketin kendi ödeme ağı RippleNet’e daha fazla müşteri çekmek istediğini ve bu doğrultuda sadece Brezilya’yı değil, aynı zamanda Güney Amerika kıtasının hepsini hedef aldığını vurguladı. Ripple’ın ödeme hizmetleri ağı bugüne kadar Brezilya içerisinde Santander Brasil, BeeTech Global ve Banco Rendimento isimli üç kurum tarafından kullanılmaktaydı.

Ripple’ın ünlü ödeme ağı 2019  yılının başlarında 200 küresel müşteriyi aşmış ve bunların arasında Euro Exim Bank gibi önemli isimler de yer almıştı. XRP, bugüne kadar inanılmaz bir yükseliş elde etse de, özellikle JP Morgan’ın XRP benzeri kripto para birimi yükselişi bir nebze olsun durdurmuşa benziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment