Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bir Kripto Parayı Listeledi ve Önemli ”İpucu” Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumundaki Binance, bugün yaptığı yeni bir duyuru ile Fantom isimli kripto para birimini listelediğini açıkladı.

Binance bundan önce kendi merkeziyetsiz kripto para borsası olan Binance DEX’i resmen kullanıma açmış ve çok sayıda token Binance DEX’e geçiş yapmıştı. Fantom’un diğer listelenen kripto paralardan farkı, Binance DEX’e geçiş yapıp oradan Binance borsasında listelenen ilk kripto para birimi olması şeklinde biliniyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da listelenme hakkında attığı bir tweet ile ilginç bir noktaya değindi ve aslında dikkatli kişiler için bir yatırım sinyali verdi.

CZ, FTM’nin DEX’den, Binance borsasına geçiş yapan ilk kripto para birimi olduğunu vurguladıktan sonra, bunun ”birçoklarının ilki” olduğunu ifade ederek Binance DEX’e geçiş yapıp daha sonra Binance borsasında listelenecek olan çok fazla kripto para birimi olacağını ima etti.

Fantom da listelenme sayesinde ciddi bir artış yakaladı ve basın saati itibariyle %56’lık bir yükselişe ve 0.032 dolarlık birim fiyata ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment