Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Hızlı Bir Şekilde Değer Kazanıyor!

Mayıs ayında neredeyse 40 Cent seviyelerine yaklaşan Ripple, uzun süreli sessizliğin ardından tekrar yükselişte

Son 48 saatte 0,15 $ seviyelerinden 0,29 $ seviyelerine kadar gelmeyi başararak %80’in üstünde yükseliş gösteren Ripple, bu süre zarfında 24 saatlik bazda 2,5 milyar $’lık işlem hacmini geçmeyi başararak Bitcoin’in hemen ardından, en çok işlem hacmine sahip 2. kripto para olmayı başardı.

20-23 Ağustos Ripple Grafiği
20-23 Ağustos Ripple Grafiği

Piyasadaki Ripple akışının %75’e yakını Kore merkezli borsalar tarafından karşılanırken %45’in üstünde yani yaklaşık 650 milyon $’lık işlem hacmi ile Güney Kore merkezli Bithumb, işlem hacmi konusunda başı çekiyor.

23 Ağustos Ripple Borsaları
23 Ağustos Ripple Borsaları

Ripple hala Mayıs ayında kırdığı, kendi rekoru olan 0,40 $’ı geçebilmiş değil ancak uzun süreli durgunluğun ardından bu yükseliş, Ripple yatırımcılarını ve henüz Ripple ile tanışmamış kripto para yatırımcılarını heyecanlandırmıyor değil.

Ripple 23 Ağustos Son Durum
Ripple 23 Ağustos Son Durum

Rakesh Upadhyay‘a göre Ripple eğer 0,25 $ seviyelerinde bu şekilde yerini korumaya devam ederse 0,32 $ seviyelerini de çok geçmeden görecektir. Görünüşe göre tahmini gerçekleşiyor. Elbette ki bu tahmine göre yatırım yapmak oldukça riskli bir hareket olacaktır. Alım yaptığınız andan itibaren şansınıza tüm trend değişebilir ve düşüş başlayabilir. Bu yüzden yaptığınız yatırımlarda dikkatli olmayı ihmal etmeyin!

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment