Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple İngiliz Şirket Guavapay ile Anlaştı

İngiltere müşterilerine ödeme hizmeti sağlayan Guavapay şirketi Ripple ile anlaşma sağladı. Şirket uluslararası kapsamlarını genişletmek amacıyla küresel bir ödeme ağı olan RippleNet bünyesine resmen katıldı.

Birleşik Krallık’ta finansal denetimlere uygun olarak müşterilerine ödeme hizmeti sağlayan bir elektronik para kuruluşu olan Guavapay, resmi sitelerinde yayınladıkları basın duyurusunda Guavapay’in uluslararası kapsamını genişletmek amacıyla RippleNet’e katıldığını duyurdu. Ripple ile anlaşan Guavapay, RippleNet’ten yararlanmanın müşteriler adına hızlı, güvenilir ve daha uygun maliyetli bir transfer imkanı sağlayacağı belirtildi.

‘RippleNet’in Üyesi Olmaktan Büyük Heyecan Duyuyoruz’

Guavapay resmi sitesinde yayınlanan duyuruda Guavapay Küresel Ortaklar Başkanı Vugar Mammadrzayev, RippleNet bünyesine katılmanın uluslarası boyutta sağlayacağı gelişmelerden dolayı büyük heyecan duyduğunu söyledi. Guavapay’in geniş bir hizmet yelpazesine sahip olduğunu belirten Mammadrzayev, müşterilere ödeme işlemlerinde GBP, EUR ve USD dahil olmak üzere 30’dan fazla yerel para biriminde ve 100’den fazla ülkede imkan sunduklarını aktardı.

Yapılan ortaklığın önemine de değinen Vugar Mammadrzayev, Ripple’ın daha hızlı ve düşük maliyetli ödemeler sağlayan küresel ödeme ağı RippleNet’in üyesi olarak hem uluslararası ağlarının genişleyeceğini hem de bu ortaklığın geleneksel olarak yavaş ve opak bir sektöre hız ve şeffaflık getireceğine inandığını söyledi.

Müşterilere Birinci Sınıf Hizmet Amaçlanıyor

Bu ortaklıkla her ülkenin yerel ödeme sistemlerine ulaşarak para transferlerini küresel boyutta mümkün kılmayı amaçlayan Mammadrzayev, kurulan sistemin sürekli geliştirilmeye devam edileceğini ve müşterilere birinci sınıf hizmet, rekabetçi döviz kurları ve dünya çapında para transferi için uygun maliyetli çözümler sağlayacağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment