Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Kurucusu Dünyanın En Zengin İnsanı Oldu

Ripple başkanı ve eş kurucusu olan Chris Larsen, XRP’nin yaşadığı artıştan o kadar çok kar etti ki kendisi artık dünyanın en zengin insanı olabilir.

En azından BitFury CEO’su George Kikvadze böyle düşünüyor. Kikvadze, Larsen’in geçtiğimiz yıl boyunca elde ettiği devasa orandaki karlar hakkında bir tweet attı.

“SON DAKİKA: RIPLLE’ın 320 milyar $’lık piyasa değerinde %37 payı olan Chris Larsen Bill Gates’i ve Warren Buffett’ı geçerek dünyanın en zengin insanı oldu.”

Yüzde 35 binden fazla karlar elde eden Ripple’ın XRP token’ı yatırımcıları hayli memnun ediyor. Ripple’ın yaşadığı bu önemli büyümenin büyük kısmı geçtiğimiz birkaç ayda gerçekleşti.

Token başına 3,60 $ düzeylerine kadar fırlayan Ripple’ın fiyatını ancak Coinbase’in XRP de dahil olmak üzere yeni koinler eklemek gibi bir “planı olmadığını” duyurması düşürebildi.

Larsen’in serveti konusunda Forbes biraz daha temkinli davranarak Chris Larsen’in servetini 59 milyar $ olarak gösterdi. Veri hakkında New York Times şu yorumu yaptı:

“Bu Chris Larsen’i Facebook’un yöneticisi olan Mark Zuckerberg’ün biraz önüne geçirerek Forbes’un dünyanın en zenginleri listesinde beşinci sıraya yerleştirir.”

Zuckerberg de bu hafta tesadüfen kripto paralar hakkında yorumda bulundu ve kripto paraların Facebook “hizmetlerinde” kullanılabileceğinin ipucunu verdi. Zuckerberg:

“Gücü merkezi sistemlerden alıp insanların eline iade eden -şifreleme ve kripto para gibi- bazı önemli karşı-akımlar da var. Ancak bunlar daha zor kontrol edilebilme riski taşıyor. Bu teknolojilerin olumlu, olumsuz yönlerini ve hizmetlerimizde en iyi şekilde nasıl kullanılabileceklerini araştırmayı düşünüyorum.” yorumunda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • vedat
    Posted 09 Ocak 2018 - 16:07 16:07

    o kadar haber yapıldı o kadar gündemde kaldı herkes yatırım yaptı yükseliş sadece 22000 bin mi oldu bu kadar mı yani

Leave a comment