Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SBI Holdings: Ripple Başarılı Bir Orta Doğu Politikası İzliyor

SBI Holdings’in CEO’su Yoshitaka Kitao, Ripple‘ın Orta Doğu bölgesinde çok ciddi projelere imza attığını ve bölgede genel olarak oldukça başarılı politikalar sergilediğini düşünüyor.

SBI Holdings hissedarları kısa bir süre önce bir araya geldiler ve kripto para sektöründeki bazı şirketler hakkında konuştular. Bu etkinlikte en çok üstünde durulan şirketlerden biri Ripple oldu.

Halihazırda sektörün en büyük şirketlerinden biri olan Ripple özellikle geçtiğimiz birkaç ay içerisinde attığı adımlarla birlikte daha çok ilgi çekmeyi başarmıştı. SBI Holdings yöneticileri; Ripple’ın yalnızca Kuzey Amerika ve Avrupa gibi bölgelerde değil Orta Doğu gibi bölgelerde de ciddi bir çıkış yakaladığını düşünüyorlar.

Şirket CEO’su Kitao tarafından yapılan açıklamalara göre Ripple’ın Suudi Arabistan’daki bazı bankalarla işbirliği yapmaya başlaması, Orta Doğu’daki XRP kullanımını teşvik etmek için yeni programlar geliştirmesi ve diğer şeyler; şirketin MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki konumunu güçlendirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment