Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MoneyGram: Ripple Sayesinde Milyarlarca Doları Birkaç Saniyede Gönderiyoruz

MoneyGram CEO’su Alex Holmes, geçtiğimiz gün Ripple ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Ripple bundan bir süre önce dünyanın en büyük ödeme platformlarından biri olan MoneyGram ile işbirliği yapmaya başladı. MoneyGram CEO’su tarafından yapılan açıklamalara göre bu işbirliği gayet iyi bir şekilde ilerliyor.

Ripple’ın Faydaları

Ripple ve MoneyGram, haziran ayında ortaklaşa bir duyuru yayınlamış ve işbirliği yapmaya başladıklarını açıklamışlardı. MoneyGram, bu duyurudan sonra özellikle uluslararası ödeme işlemlerinde Ripple’ın On-Demand Liquidity (ODL) adlı ürününü kullanmaya başladı.

MoneyGram CEO’su Alex Holmes, Ripple’ın düzenlediği Swell etkinliğine katıldı ve şirketin sunduğu hizmetler hakkında bazı açıklamalar yaptı. Ripple ile yaptıkları işbirliğinin oldukça verimli olduğundan bahseden Holmes şunları ekledi:

On-Demand Liquidity’nin en sevdiğim yanı bize en gelişmiş teknolojiyi sunuyor olması. Bu sayede milyarlarca dolarlık işlemleri birkaç saniyede tamamlayabiliyoruz. MoneyGram’in işlemleriyle Ripple’ın ODL’sini birleştirince harikalar oluyor.

MoneyGram CEO’su ayrıca günümüzde ABD-Meksika arasında yaptıkları işlemlerin yüzde 10’luk kısmında Ripple’ın teknolojisini kullandıklarını, zaman içerisinde bu oranı artırmayı planladıklarını açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment