Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple (XRP) Davası Sona Yaklaşırken Yatırımcılar Harekete Geçti: Bu Kategorideki Cüzdan Sayısında Yeni ATH

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’te bulunan 1 milyondan fazla Ripple’a (XRP) sahip hesapların sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken balinalar harekete geçti.

Kripto analitik firması Coin Metrics’in yayınladığı verilere göre ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’te bulunan 1 milyondan fazla XRP’ye sahip hesap sayısı 1.903’e yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Verilerde, Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davada sona yaklaşıldıkça balina hesaplardaki artışın ivmelendiği görüldü.

Varlıklarını Coinbase üzerinde saklayan 1 milyondan fazla XRP’ye sahip hesapların sayısı, 2017, 2020 ve 2021 senelerinde de 1.800 seviyelerine ulaşmış ancak bu seviyenin üzerine belirgin bir sıçrama gerçekleştirememişti. Ripple’ın SEC ile arasındaki dava sona doğru ilerlerken hızlanarak artan hesap sayısı bu sefer 1.900’e ulaşarak tüm zamanların rekorunu belirgin bir şekilde kırmış oldu.

Uzmanlar, Coinbase’in XRP’nin ilk günlerinden bu yana önemli bir likidite sağlayıcısı olduğu göz önünde bulundurulduğunda borsa üzerinde artan 1 milyondan fazla XRP’ye sahip hesapların, davanın olumlu sonuçlanacağına dair beklentilerin bir işareti olabileceğini öne sürdü.

Öte yandan Whale Alert, son iki gün içerisinde gerçekleşen yüksek hacimli Ripple transferlerini sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı. Yaklaşık 387 milyon dolar tutarındaki 860 milyon XRP transferi sosyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!