Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yeni Bir Ortaklık İmzaladı!

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi XRP’nin arkasındaki firma Ripple, ağına yeni bir kurumu kattı. Yapılan açıklamada Ripple’ın blockchain tabanlı platformunu kullanacak yeni ekibin Finastra olduğu duyuruldu.

Finstra artık Ripple ağındaki 200’den fazla ortak ile beraber transfer işlemlerini gerçekleştirebilecek. RippleNet kullanıcıları buna ek olarak Finastra’nın bankacılık ortaklıklarını kullanabilecek. Finastra yaptığı açıklamada bankacılık ortaklıkları sayesinde yılda milyonlarca dolarlık işlem yaptığını ifade etmişti.

Ripple yöneticilerinden Marcus Treacher, yeni ortaklık hakkında şunları dile getirdi:

”Finastra oldukça köklü bir fintech firması olup, dünyanın lider bankalarının bir çoğu ile beraber çalışıyor. Bu ortaklık Ripple’ın ortakları için olan çözümlerini arttrımasını sağlayacak ve RippleNet’in ayak izlerini daha uzağa taşıyacak.”

Finastra yetkilisi Riteesh Singh de Treacher’a benzer açıklamalar yaptı ve RippleNet’in fiziksel erişiminin çok daha arttığını vurguladı:

”Güvenilir ve hızlı sınır ötesi ödemeler özellikle bankacılık masraflarının çok olduğu bölgelerde yer alan müşterilerimiz için eşsiz bir avantaj olacak.”

Ripple aslında geçtiğimiz haftalarda birden çok girişime imza attı ve uyandığını belli etti. XRP yatırımcıları Ripple’ı toplu satışlar yüzünden çok eleştirse de, görünüşe göre uyuyan dev uyandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment