Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yeni Ortağına 1 Milyon Dolarlık Bağışta Bulundu!

XRP kripto para biriminin arkasındaki blockchain firması Ripple, yoksullukla savaş için önemli bir bağışta bulundu. Tipping Point isimli dernek temel olarak San Francisco Körfez Bölgesi etrafındaki fakirlere ve yardıma muhtaç kişilere yardım eden bir kurum olarak biliniyor.

Firma uzun bir süredir bölgedeki yoksulluğu azaltmak için uğraşıyor ve bu amaç uğruna yerel şirketlerle çeşitli ortaklıklara da imza atıyor. Ripple firması da San Francisco tabanlı bir şirket olduğu için iki kurum arasında imzalanan bu ortaklık çok mantıksız ve bağlantısız gözükmüyor.

Ripple konu hakkında yaptığı açıklamada Tipping Point’e tamı tamına 1 milyon dolar değerinde bağış yaptığını duyurdu.

Ripple kripto para dünyasında XRP ile ilgili haberlerle anılmanın yanı sıra, bankalarla kurduğu blockchain ödeme ağı ve yaptığı cömert bağışlarla da adından sık sık söz ettirmekte. Ripple yetkilileri tarafından yapılan basın açıklamasında firmanın yoksullukla mücadele için çalışmalara devam edeceği ve Ripple çalışanlarının da firmadan bağımsız olarak ayrı bağışlarda bulunduğu vurgulandı.

Ripple özellikle geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan XRP kripto para biriminin CoinMarketCap üzerinde gözükenden çok daha az toplam piyasa hacmine sahip olduğu haberleri ile eleştirilmişti ancak firma konu hakkında detaylı bir açıklama yayınlayarak bunları yalanladı.

XRP ise bundan birkaç hafta önce Coinbase üzerinde listelenerek büyük bir adım atmayı başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment