Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yetkilileri Trump Yönetimi İle Buluştu ve Projeyi Tanıttı

Ripple‘ın baş piyasa stratejisti Cory Johnson, sonunda Trump yönetimi ile buluşup Ripple ile XRP‘yi anlatma şansı buldu.

Ripple ilk piyasaya çıkmasından beri bir kaç konu hakkında çok fazla kafa karışıklığına neden olmaktaydı. Cory Johnson’un açıklamalarına göre firmanın temel olarak çözmesi gereken konu, XRP tokeni ve Ripple firmasının ayrı ürünler olduğu. Johnson’a göre şu sıralar iki platform için de en büyük kafa karışıklığı buradan kaynaklanıyor ve bunun sebebi de Ripple’ın konu hakkında medyayı yeterince kullanmamasından kaynaklanmakta.

Trump Yönetimi Ripple Hakkında Ne Düşünüyor?

Johnson’un katıldığı BREAKING kaynağının röportajında konuşulan tek konu şirket hakkındaki kafa karışıklıkları değildi. Kıdemli stratejist bunun yanı sıra Trump yönetimi üyeleri ile Ripple ve kripto para birimleri hakkındaki görüşmesinden de bilgiler verdi. Johnson hükümet yetkilileri ile buluştuğunda pek bir beklentiye sahip olmadığını ancak karşısındaki kişilerin açık fikirlilikleri ve zekice soruları ile şaşkınlığa uğradığını itiraf etti ki aslında bu bile hükümet yetkililerinin kripto paraları nasıl yakından incelediğini kanıtı.

Beyaz Saray temsilcileri Bitcoin‘in madencilik gücünün %80’inin Çin kaynaklı olduğunun ve Ethereum madenciliğinin çoğunluğunun da oradan geldiğini biliyor. Ancak XRP farklı bir konsepte sahip ve madenciliği bulunmuyor. Johnson’un ifadesine göre yetkililer özellikle XRP konusunda konuya oldukça hakim ancak muhabir tarafından görüştüğü kişinin yönetimde ne kadar yüksek bir yere sahip olduğu sorulunca, Johnson konuyu esprili bir şekilde dağıttı ve herhangi bir kesin açıklamada bulunmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment