Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yetkilisi Cory Johnson: Changpeng Zhao Ön Yargı Yaratıyor

Ripple‘ın piyasa stratejisti Cory Johnson, geçtiğimiz günlerde Techonomy ile yaptığı röportajda, kripto para sektörü ve sektörün ileri gelenlerinden birisi olan Changpeng Zhao‘nun yanı sıra, ”Kripto Para Birimleri ile Sınır Ötesi Para Taşıma” hakkında da konuştu. Facebook’un bir blockchain teknolojisi üzerine çalıştığını ifade eden Johnson, üyelerin şimdiden kripto para sektörüne uygun bir duruma geldiğini de vurguladı.

Blockchain teknolojisi ile ilişkili bireylerin düşünce yapısına da değinen Johnson, insanların blockchain alanına girdiğinde veya bunun hakkında okumaya başladığında belirgin bir kaç şeyin gerçekleştiğini vurguladı. Bu alana yatırım yapmış kişiler tarafından sektör hakkında çok fazla ön yargı yaratıldığını da ifade eden Johnson, Binance kripto para borsasının CEO’su CZ’yi de örnek olarak gösterdi.

CZ’nin geçtiğimiz tarihlerde en azından belirli bir miktarda kripto para birimine sahip olmayan kimseye röportaj vermeyeceğini açıklamasından sonra, bunun sektör için ön yargıya neden olduğunu belirtti. Johnson bunun yanı sıra CZ’nin kendi platformunun da kendi açıklamaları nedeniyle ön yargıya maruz kalabileceğini aktardı.

Daha sonra kripto para birimlerine ve blockchain teknolojisine karşı neden bu kadar çok ilgi olduğu konusuna da gelen Johnson, şunları ifade etti:

”Bİtcoin’i icat ettiklerinde, buna bir fiyat koydular. Bu da çok ilgi ve heyecan yarattı. Ancak ben sektördeki ilginin, sektörün açılmasından daha önd olduğunu düşünüyorum. Şu an bu kadar çok ilgi çekmesinin sebebi de bence bu.”

İnsanların blockchain ve kripto paralara bir kere giriş yaptığında, bunların kullanılabileceği bütün teknolojik olasılıkları düşündüğünü söyleyen ünlü CSO, bunun böyle devam edeceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment