Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bobby Lee: Satış Paniği Azaldı Ama, BTC Eninde Sonunda 3.000 Dolara Düşse Şaşırmazdım

Kripto para piyasası ve özellikle Bitcoin, geçtiğimiz 2017 yılının Ekim ayından beri görmediği kadar düşük seviyeleri görmeye hatta bunların da aşağısına inmeye başladı. İlk olarak geçtiğimiz Çarşamba başlayan düşüş dalgası, yeni haftanın açılışı ile Pazartesi günü de kendisini gösterdi ve düşüşün hala devam edeceğini sinyallerini verdi.

Bir çok kişi 6.000 doları dip seviye olarak düşünürken, Bitcoin 6.000 doların değil, 5.000 doların bile dip olmadığını adeta kanıtladı. Şu an bir çok insanın kafasındaki en temel soru ise taban seviyenin nerede olduğu.

Satış İvmesi Yavaşladı

Kripto para sektörünün en eski borsalarından birisi olan BTCC ile tanınan ünlü isim Bobby Lee, kendi hesabından attığı yeni bir tweet ile, piyasa ve güncel durum hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


Geçtiğimiz haftalardaki 6.500 dolar seviyesinden ”%30” aşağıda olduğumuzu belirten Lee, ”satış ivmesinin (paniğinin) yavaşladığını” ve yavaş yavaş taban seviyeyi bulduğumuzu ifade etti. ”Ancak BTC eninde sonunda 3.000 dolar seviyesine düşerse şaşırmazdım” diye ekleyen Lee, bir çok insanın daha ucuz fiyatlardan satın almak için beklemek istediğini de ekledi.

Taban seviyenin belirlenmesi ve kendini kesin bir şekilde göstermesi ile, alışların da artacağı beklenmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment