Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yine 1 Milyar Adet XRP’nin Kilidini Açtı

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Ripple, kendi cüzdanındaki 1 milyar adet XRP’nin kilidini açtı.

Şirketin bu hamlesi XRP kullanıcılarını ve takipçilerini pek şaşırtmadı çünkü Ripple bunu aylık olarak yapmaya başladı.

Geldi Gene Ay Başı

Ripple artık her ayın başında kendi cüzdanından 1 milyar adet (295 milyon dolar) XRP çıkarmaya başladı. Şirket bu tokenları genelde ay içerisinde müşterilere satmak için kullanıyor.

Ripple’ın şu sıralar bu konuda epey ağır eleştiriler aldığını söylemek gerekiyor. Çoğu XRP kullanıcısı bu tokenların tam olarak nereye gittiğini, bu tokenlardan alınan paraların tam olarak ne için harcandığını öğrenmeye çalışıyor. Ancak Ripple, bu tokenları kimlere sattığını yüzeysel düzeyde açıklasa da bu şirketlerle olan ilişkisine dair detaylı bilgi vermiyor.

Ripple’ın bu 1 milyar adet XRP’nin kilidini açması XRP fiyatını tam olarak ne yönde etkileyecek henüz bilinmiyor. XRP şu anda geçtiğimiz güne kıyasla yüzde 0.72 oranında değer kaybetmiş ve 0.29 dolar seviyesine gerilemiş durumda.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Coinman
    Posted 01 Kasım 2019 - 09:07 09:07

    Bunu aslında kötüye yormamak lazım. Bu kadar yüklü miktarda coini zaten büyük bir şirket satın alabilir. Demekki xrp ye büyük yatırımlar var ve yakında patlama geliyor. Şahsen böyle düşünüyorum.

Leave a comment