Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yükselişi Dikkat Çekiyor: XRP’de 1 Haftada Yüzde 25’den Fazla Artış

Sınır ötesi ödeme ağı oluşturabilmek amacıyla kurulan ve son 7 günlük periyotta %25’den fazla yükseliş performansı gösteren Ripple’dan, birçok yatırımcı yükselişin devam etmesini bekliyor.

Geçtiğimiz ay Bitcoin’in %5 Etheruem’un ise %18’e yakın değer kaybetmesine karşın Ripple’ın %25’den fazla yükseliş yaşaması yatırımcıların dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Hong Kong merkezli ticaret firması TDX’in kurucusu ve CEO’su Dick Lo, “ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaklaşık 2 yıldır devam eden davanın bir “sonuca bağlanması” ihtimaliyle yatırımcılar XRP için yukarı yönlü opsiyonlar satın almaya ilgi duyuyor.” dedi.

Ayrıca birçok analist ve yorumcu, Ripple’ın davayı kazanacağından emin gibi görünüyor. Ayı piyasası içerisinde bir XRP’nin bir ralli yaşayabileceğini düşünen kesim oldukça fazla sayıda bulunuyor.

Ripple Teknik Analiz

50 günlük hareketli ortalamasının üzerinde seyreden Ripple, önemli bir direncinin üzerine çıkmış gibi görünüyor. Hem davanın olumlu gittiğine dair söylentiler hem de yakın zamanda sonuçlanacağı iddiaları doğrultusunda bir “ayı piyasası rallisi” yaşanabilir gibi görünüyor.

Direnç olarak ise karşımıza 200 günlük hareketli ortalamasının da bulunduğu 0,48 dolar ve 0,63 seviyeleri göze çarpıyor.

Destek olarak ise yaklaşık 3 gün önce sert bir şekilde kırdığı 0,39 dolar seviyeleri bulunuyor.

  • İçerikte yer alan bilgiler editörün kendi yorumlarıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!