Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’da Satış Endişesi: 22 Milyar Dolarlık XRP İçin İki Seçenek Sunuldu!

Ripple CTO’su David Schwartz, şirketin kontrolü altında olan 40 milyar XRP için yalnızca iki seçenek olduğunu söyledi.

Ripple’ın XRP satışına ilişkin topluluğun içerisinde süregelen tartışmaların ortasında bir sosyal medya kullanıcısı, XRP’nin satış rekoruna dikkat çekti.

Ripple’ın 2023 Aralık ayında halka açık dağıtımının ortalama miktarlardan üç kat fazla olduğu belirtilirken toplamda 140 milyon dolarlık bir değer ulaşıldığı kaydedildi. Daha önce yapılan satışlar, geri alımlar dikkate alındığında yaklaşık 50 milyon dolara tekabül ediyordu. Sosyal medya kullanıcısı, Ripple’ın 8 haftadır geri alım yapmadığını söyledi.

Yatırımcılar, şirketin elinde toplam arzın %40’ına denk gelen 22 milyar dolarlık 40 milyar XRP’den dolayı tedirginliğini dile getirirken Ripple CTO’su Schwartz şu açıklamaları yaptı:

Ripple’ın elinde iki seçenek var. Şu anki XRP miktarı kadar tutmaya devam edebiliriz ya da XRP miktarını azaltabiliriz. Gerçekten başka bir opsiyon yok. Ripple’ın planı, XRP varlıklarımızı hızlı bir şekilde azaltmaktı. 

Schwartz  bu yorumların üzerine Twitter’da gelen “yakım” taleplerini göz ardı etti ve gerçekleşme ihtimalinin olmadığını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!