Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’dan Büyük Bitpay Hamlesi!

Ripple son dönemlerde sınır ötesi ödeme piyasasına odaklanmış durumda iken, XRP destekçileri token’in ticari hacim ve kullanım alanı açısından büyümesini gözlemledi ve XRP birim fiyat olarak kötü bir performans sergilese de, kesinlikle yeni ortaklıklar ve girişimler açısından kayda değer bir gelişme yaşadı.

XRP’nin attığı bir yeni adım da Coil oldu ve kripto para tabanlı içerik üretme platformu yeni yaptığı bir duyuruda Ripple ve BitPay’in ortaklık imzaladığını açıkladı.

Ripple konu hakkında yayınladığı gönderide Bitpay’in XRP için binlerce ödeme platformunun kapısını aralayacağını ifade etti. Coil de kendi internet sitesinde XRP tabanlı Bitpay ödemelerinin güvenli, regülatörle uyumlu ve hızlı olacağının altını çizdi.

Coil, XRP token’i deklemenin yanı sıra BitPay Wallet uygulamasının de Xpring ile entegre olacağını açıkladı. Xpring ortaklığı birçok geliştiricinin sisteme daha kolay adapte olmasını sağlayacak. XRP özellikle son dönemlerde ciddi düşüş yaşadı ve yatırımcılar bu konuda Ripple’ı suçladı. Ripple ise son dönemlerdeki eleştirileri adeta geçtiğimiz 1 haftalık süreçte birbiri ardına açıkladığı duyurular ile bastırmaya çalışıyor gibi gözükmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment