Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram’ın Blockchain Platformu Ekim Ayı Sonunda Açılacak!

Dünyanın en büyük ICO’larından birisine imza atan ancak sözleşmedeki zaman dilimine rağmen hala piyasaya çıkmamış konumdaki Telegram, yapılan yeni bir açıklamaya göre Ekim ayı sonlarında piyasaya giriş yapacak.

2 Ekim tarihinde resmi TON Yönetim Kurulu hesabı tarafından açıklamada, beklenen blockchain ağının bu ayın sonlarına doğru kullanıma açacağı vurgulandı. Aslında Eylül ayı başlarında Telegram’ın TON test ağı gezginini piyasaya sürmesi ve buna ek olarak iOS için olan Gram token cüzdanının Alpha versiyonunun yayınlanması yatırımcılara ipucu olarak gitmişti.

Ethereum ağı ile iş birliği içerisinde olacağı vurgulanan TON, şimdiden ciddi bir geliştiricinin ilgisini üzerine çekti. Ethereum tabanlı akıllı kontratlar direkt olarak TON ağında da kullanılabilecek. Bunun yanı sıra TON Labs’ın Ethereum ağındaki akıllı kontratları geliştirmek için kullanılan Solidity kodlama dili için hazırlıklara başladığı ve kendi ağında da bunu kullandırtabileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Son Tarih 16 Ekim

ICO ile alım yapan yatırımcılara TON anahtar üretici yazılımı verilmekte ve kullanıcıların GRAM tokenlerini elde etmesi için buradan halka açık anahtar oluşturması gerekiyor. 16 Ekim tarihine kadar yatırımcıların anahtarlarını oluşturması gerektiği yönetim tarafından vurgulandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment