Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın Fiyatının Artmamasının Ardındaki Neden JPM Coin mi?

Kripto para sektörünün Ethereum ve Bitcoin ile birlikte en büyük üçüncü kripto parası olan Ripple’da bir süredir büyük bir artış yaşanmıyor.  Son dönemde Bitcoin’in yaptığı yüksek fiyat rallilerinin ardından dahi yükseliş yaşamakta zorlanan XRP, 0,35 dolar ve altı seviyelerde adeta gidip geliyor.

Son olarak bugün Bitcoin’in 5600 dolara kadar dokunduğu ralliye, ilk 10 kripto para arasında tepkisiz kalan tek koin olarak da XRP dikkat çekiyor. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda, lider kripto para birimi yüzde 4,66’lık bir artış yaşarken, XRP ve son dönemde büyük çıkış yapan BNB hariç ilk 10 kripto biriminin tamamında da irili ufaklı artışlar mevcut.

Şu anda binde 9’luk bir düşüş yaşayan koinde bu beklenilen artışın ve ayak uydurmanın bir türlü yaşanamasının sebebi ise JP Morgan Coin olabilir.

Kripto para sektörünün güçlü isimlerinden Twitter fenomeni The Crypto Dog’un da dile getirdiği üzere, bankaların JP Morgan’ın çıkaracağı JPM Coin’i, para transferlerinde XRP’ye tercih edeceği korkusu, XRP’deki bu stabil gidişin bir sebebi olarak gösteriliyor.

Ancak yine de JPM Coin’in sadece kendi ağında değere sahip olması ancak buna karşın XRP’nin ağlar arasında para geçişine olanak tanıması, bu alanda XRP lehine yazılan bir artık olarak dikkat çekiyor.

Bakalım tüm bu gelişmeler ışığında bir süredir 0,30-0,35 dolar arasında takılı kalan XRP, büyük bir çıkış yapmayı başarabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Aytaç Kaşoğlu
    Posted 23 Nisan 2019 - 16:14 16:14

    Xrp durgun

Leave a comment