Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Mainnet Değişimini Tamamladı, ERC-20 Temelli 5 Milyon BNB’yi Yaktı

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak da gösterilen Binance, kendi mainnetine geçiş sürecinin tamamlandığını duyurdu. Bu gelişme ile birlikte kullanıcılar, tamamiyle Binance’in mainnetine özgü olan BNB kripto paralarını yatırıp çekebilecek.

Firmadan yapılan açıklamada, ERC 20 odaklı 5 milyon adet BNB’nin yakıldığı ve bunların yerine Binance’in yeni ağının algoritması olan BEP2 temelli BNB’lerin yatırıldığını da yaptığı açıklama ile duyurdu.

ERC 20 odaklı BNB’lerin değişimi için bir süre daha bekleyeceklerini ifade eden Binance yetkilileri, bu süreyi de ortalama üç ay olarak veriyor. Yani, elinde halen ERC 20 odaklı BNB bulunan kişiler, Temmuz ortasına dek bu BNB’leri BEP2 temelli olacak şekilde değiştirme şansına sahip olacak.

Binance’in kendi ağına geçiş yapması da, kripto para sektöründe yeni bir sürecin başlangıcı olarak ifade ediliyor. Gerek son dönemde yaptığı Launchpad hamlesi, gerekse de merkezi olmayan borsası ile kripto para piyasasındaki etki alanını giderek arttıran Binance, mainnetine geçerek ciddi bir alternatif haline gelmeyi başardı.

Bu yaşanan son gelişmeler, zaten bir süredir çok iyi giden BNB’ye daha da olumlu etki yapabilir. Son dönemde yaşadığı büyük artış ile önce ilk 10 kripto para arasına giren ve daha sonra da 7. sıraya kadar çıkan Binance Coin, bilindiği gibi yaşanan kripto para ayı sezonunun ardından tarihi fiyat rekorunu kıran ilk koin olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment