Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Ethereum, BNB’ye Kıyasla Çok Daha Fazla Şey Yapabilir

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Ethereum hakkında konuştu. Binance Coin’in son dönemde tamamladığı borsa ve mainnet’in ardından BNB’nin ETH’yi yerle bir edeceği tarzında yapılan yorumlara katılmadığını ifade eden Zhao, diğer kripto paralara rakip olmak gibi bir amaçlarının ve vizyonlarının olmadığını da aktardı.

Bir kullanıcının BNB’yi övdüğü ve BNB’nin ETH’yi geçeceğini iddia ettiği tweeti alıntılayan Zhao, bu tarz yarışmacı fikirlere pek gerek olmadığını söylerken, şunları ekledi:

”BNB hakkında yaratılan olumlu hava hoşuma gidiyor ancak bunu yaparken diğer kripto paralara karşı sert bir dil kullanmak doğru değil. ETH de, BNB’ye kıyasla çok daha fazla şey yapabilir. O yüzden hep birlikte büyüyelim ve gelişelim.”

Özellikle TRON kurucusu Justin Sun’ın Ethereum’a karşı hep sert ve rekabetçi bir tavır izlemesinin kripto para sektöründe yaratmış olduğu hoşnutsuzluk göz önüne alınırsa, Zhao’nun bu alanda daha itidalli yorumlar yapmasının çok değerli bir şey olduğu görülebilir.

Tarz olarak Sun’dan çok farklı olan ve koinleri birbirleri ile yarıştırmaya hep soğuk bakan başarılı yönetici, ETH hakkında söyledikleri ile de bunu doğrulamış oldu.

Ancak her ne kadar Zhao bu tarz bir şeyi konuşmak istemese de, son dönemde yaşadığı ciddi artış ve mainnet tamamlaması gibi süreçler, Binance Coin’i kripto para sektöründe artık çok ciddi bir alternatif haline getirmiş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment