Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın Son Ortaklığı 1 Milyon Kullanıcı Getirecek!

Coronavirüs salgını yayılmaya devam ederken kripto para birimlerinin de dip fiyatları görmesi birçok uzmana göre oldukça beklenen bir durumdu. Buna rağmen dün yaşanan Bitcoin yükselişi piyasaya kısa vadeli bir umut aşıladı. Buna ek olarak önde gelen altcoin’lerden XRP‘nin üst firması Ripple’ın imzaladığı yeni bir ortaklık da kendi topluluğunun umutlarının daha fazla artmasına neden oldu.

Ripple’dan Yeni Ortaklık

Ripple yeni yayınladığı duyurusunda Tayland merkezli finansal teknoloji start-up’ı DeeMoney ile ortaklık imzaladığını belirtti. Söz konusu ortaklık karşılıklı çıkara dayanıyor ve DeeMoney bundan sonra RippleNet altyapısını kullanarak para transferi yapacak.

DeeMoney platformunun 1,2 milyona yakın kullanıcısı olduğu biliniyor ve Ripple tabanlı yeni ortaklık XRP kullanıcılarının sayısını bir hayli arttırabilir. Özellikle 0,15 doların altına kadar gerileyen XRP’nin şu sıralar en çok eksikliğini hissettiği unsurlardan birisi kullanıcılar ve dolayısıyla hacim. Bu ortaklığın XRP’yi nasıl etkileyeceği ise merak konusu.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment