Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın xRapid Ürünü Başka Bir Finansal Kurum Tarafından Araştırılmakta

ABD, Teksas içerisinde yer alan bir toptan satış kooperatifi olan Catalyst Corporate Federal Credit Union, yakın zamanda yaptığı bir duyuruda firmanın Ripple tarafından son dönemde aktif olarak kullanılan xRapid ürününü kullanmaya başlayacağını duyurdu.


Catalyst Corporate kurumu yeni haberi kendi resmi Twitter adreslerinden yaptı ve blockchain teknolojisinin kredi kooperatifleri için daha hızlı sınır ötesi ödemeleri daha düşük maliyetle yapma konusunda neler yapabileceğini görmek istediklerini vurguladılar.

Catalyst Corporate FCU kökleri 1975 yılına dayanan ve 1400’den fazla üyesi olan bir kurum ve ABD içerisinde bir çok eyalette yayılmış durumdalar. Kooperatifin sağladığı hizmetler arasında ödeme çözümleri, yatırım seçenekleri, bakiye yönetimi ve ofis desteği gibi çeşitli alanlar da bulunuyor.

Firma küresel havale işlemleri için olan talep artmaya başladıkça,Ripple’ın teknolojisinin her bir işlem için gereken ücreti azaltacağına inanıyor. Daha önceki havale işlemlerinin bir kaç gün sürdüğünü ifade eden firma yetkilileri, xRapid teknolojisi ile bu sürenin bir iki dakikaya ineceğine inanmakta.

Ripple özellikle geçtiğimiz tarihlerde xRapid’in ilk piyasaya sürümü ile çok yüksek bir ivme yakalamış ve %98’lere varan yükselişlere imza atmıştı. Yeni platformun kullanımının artması ile XRP’nin de yükselişe geçeceğine inanılmakta.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment