Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddia: Bakkt’ın Bitcoin Vadelileri Kasımın İlk Haftası Onaylanabilir!

Son dönemlerde adından çokça söz ettiren ve bir çok kripto para topuluğu üyesini heyecana sürükleyen Bakkt, yeni ve daha iyi haberlerle yoluna devam etmekte. Geçtiğimiz haftalarda gündeme çıkan bir haberde de belirttiğimiz üzre, yetkililer Bakkt platformunun Bitcoin Vadeli İşlemlerinin 12 Aralıkta kullanıma sunulacağını açıklamıştı.

CoinTelegraph kaynağının 25 Ekim tarihinde yayınladığı bir habere göre ise, Bakkt söz konusu BTC vadelileri için gereken onayı önümüzdeki hafta içerisinde alabilir. CBOE’nin Bitcoin vadeli işlemlerinden değişik bir konsept uygulayan Bakkt’ın vadeli işlem sözleşmeleri fiziki teslimatlı olacak ve bir yerde depolanacak.

Eğer ABD’li düzenleyiciler ve finansal regülatörler projeye yeşil ışık yakarsa, dünyanın en büyük menkul kıymetler borsası olan NYSE‘nin ana firması ICE‘nin platformu Bakkt, önümüzdeki ayın ilk haftasında hizmet vermeye başlayabilir. The Block kaynağından alıntı yapılan haberde, söz konusu gelişmenin ”olayla ilgili direkt bağlantısı bulunan” isimsiz bir kaynaktan alındığı belirtilmekte.

İsimsiz kaynak bunun yanı sıra Şikago merkezli DV Trading platformunun da Bakkt’ın ürününe destek vereceğini bildirdi.

Bitcoin ETF’leri ve özellikle düzenleyici çerçeve kripto para topluluğundaki bir çok ismi ikiye ayırmış ve karşı karşıya getirmiş durumda. Bir kesim aşırı düzenlemenin ve ETF gibi varlıkların sektörü geleneksel finans sektörüne dönüştüreceğini ve kripto paraların anarşizminin ortadan kalkacağını düşünürken, bir diğer kesim sektörün ilerlemesi için bunun şart olduğunu ifade etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment