Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Risk Sermayedarı: Litecoin’in Var Olmak İçin Hiçbir Sebebi Yok

Consensus Invest 2018 konferansına katılan risk sermayedarı Arianna Simpson ile kripto araştırmacısı Lucas Nuzzi, ayı piyasası ve Litecoin hakkında konuşup, LTC kurucusu Charlie Lee‘nin piyasa zirve yapmışken bütün LTC’lerini satmasına değindi.

Litecoin’in yıl sonu fiyat tahmini hakkında görüşlerini ifade eden Lucas Nuzzi, Charlie Lee’nin Lightning Labs‘a yatırım yaptığına ve Litecoin’in yakında Lightning Network kullanmaya başlayacağına inanmadığını ifade etti.

Autonomous Partner grubunda bir risk sermayedarı olarak çalışan Arianna ise, Nuzzi’ye katıldığını ve Litecoin’in var olmak için hiçbir sebebe sahip olmadığını ifade etti:

”Litecoin’in gerçek anlamda var olmak için hiçbir sebebi yok, bu aynı multi milyar dolarlık bir test gibi. Üzgünüm ama bu çok ama çok pahalı bir test ve bunun Bitcoin’inin altınına, gümüş olduğu hikayesi de saçmalığın daniskası, buna ihtiyaç yok.”

Litecoin’e herhangi bir yatırım yapmadığını aktaran Arianna, sözlerine şöyle devam etti:

”Charlie Lee de çıkar çatışmasını engellemek için piyasanın zirve yaptığı zamanda bütün hisselerini sattı. Ben bu projenin başarı şansı ve gelecekteki beklentileri konusunda pek bullish değilim.”

Litecoin de geçtiğimiz düşüşten sert bir şekilde etkilenen kripto para birimleri arasına girdi ve Litecoin, Bitcoin ile birlikte çok fazla değer kaybetti. 2018 yılının Ocak ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan LTC, o tarihten bu yana %92 civarında bir değer kaybetti ve düşüş hala devam etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment