Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Büyümeye Devam Ediyor: 20 Farklı ABD Eyaletinde Kullanımı Yasal

Komisyonsuz bir borsa deneyimi sunması ile rakiplerinden ciddi bir şekilde ayrılan kripto para borsası Robinhood’daki olumlu gelişmeler bir bir gelmeye devam ediyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri’nin Alaska ve Oklahoma kentinde yer alan kullanıcılar, mobil bir uygulama üzerinden platforma ulaşma şansına sahip olacak.

Kripto para sektörü için 2018’in pek de iyi geçtiğini söylemek mümkün olmaz ancak fiyattaki düşüşlere karşın, kripto para ile ilgili birçok iş kolu kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Borsalar arasındaki rekabet de onlardan birisi olarak gösteriliyor. Özellikle Robinhood borsasının sunduğu komisyonsuz hizmet, sektörde önemli bir boşluğu doldururken, bu noktada farklı alternatifler de her geçen gün hayatımıza girmeye başladı. Onlardan birisi de, Stellar’ın platformu olan StellarX. Bu borsanın da Robinhood’a rakip olması bekleniyor.

Robinhood, son olarak Oklahoma ve Alaska hamlesi ile lisans aldığı eyalet sayısını 20’ye çıkardı. Her eyaletin kendine özgü kuralları ve lisanslama süreçleri olduğu için aslında bu lisans alma işi tahmin edildiğinden biraz daha zor ilerliyor. Ancak tüm bu zorluklara karşın, ürünlerini olabildiğince fazla insana ulaştırmak isteyen Robinhood yetkilileri, bu noktada yoğun bir çaba sarf ederken, verilere bakıldığında da bu çabanın karşılığı alınmış gibi görünüyor.

Robinhood tüm bunlara karşın halen ülkenin yarısından fazlasında yasal değil ancak borsa ekibi hem yeni özellikleri eklemeyi, hem de yeni yerlerden lisans alabilmeyi umuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment