Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood Kullanıcıları Kripto Paralarını Uygulama Dışına Çıkarabilecek

Şu ana dek Robinhood uygulamasını kullanarak sadece alım-satım yapabilen kripto para yatırımcıları, aldıkları kripto paraları başka adreslere transfer etmeye de başlayabilecek.

Online alım-satım platformu Robinhood tarafından çarşamba günü yapılan açıklamaya göre şirketin geliştirdiği kripto para cüzdanı, önümüzdeki aydan itibaren test edilmeye başlayacak.

Robinhood kullanıcıları halihazırda bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), bitcoin SV (BSV), dogecoin (DOGE), ether (ETH), ether classic (ETC) ve litecoin (LTC) alım-satım yapabiliyor.

Bu yatırımcılar, yeni geliştirilen cüzdanı kullanarak bu kripto paraları saklayabilecek ve uygulamadakinden farklı adreslere transfer edebilecekler.

Cüzdanda kimlik doğrulaması, çok faktörlü kimlik doğrulaması, e-posta ve telefon doğrulaması gibi özelliklerin olacağı belirtildi.

Gelecek ay başlayacak test çalışmalarına sadece bekleme listesine kaydolmuş kullanıcıların katılabileceği açıklanırken, cüzdanın 2022’nin başları itibarıyla tüm kullanıcılara açılması hedefleniyor.

2021’in ikinci çeyreği için yayımlanan finansal rapora göre Robinhood, kripto para kullanıcılarının yaptığı işlemlerden çeyrek boyunca 451 milyon dolar gelir elde etti.

Kripto para kullanıcılarına 2018 yılında alım-satım hizmeti vermeye başlayan şirket, bu yılın ilk çeyreğinde 9.5 milyon müşterisinin kripto para işlemi yaptığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!