Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: Bitcoin’de Sansürcülük ve Trollük Çok Moda

Bitcoin Cash’in arkasında yer alan isim olarak da bilinen ve hemen hemen her fırsatta Bitcoin’e karşı çok sert ifadeler kullanması ile dikkat çeken başarılı isim Roger Ver, bir kez daha Twitter üzerinden Bitcoin’e çok sert sözlerle yüklendi.

Başarılı yönetici, yaptığı açıklamada Bitcoin ağında sansürcülüğün ve trollüğün kol gezdiğini ifade ederken, bu durumun da kendisini ziyadesiyle rahatsız ettiğini aktardı. Ver, şöyle konuştu:

”Bitcoin ile ilgili artık vazgeçtim diyebilirim. Yaşananlara artık pek de şaşırmıyorum. O taraf, gerçekten de çok toksik bir ortama sahip. Onlar, bu Bitcoin’i para olarak kullanmak isteyen herkese karşılar ve bir anda saldırıya geçiyorlar. Sansürcülük ve trollük, artık orada bir standart haline gelmiş. Onlara başarı diliyorum, gelecekte ne yaparlarsa yapsınlar. Ancak umarım bu tutumlarından bir an önce vazgeçmek akıllarına gelir.”

Ver, aynı zamanda son dönemde birçok güzel kripto para projesinin çıktığını ifade ederken, yatırım alanında ise çeşitliliğe gitmek gerektiğini söyledi ve şunları ekledi:

”Bahislerinizi hep karın ve riski azaltın. Tüm yumurtaları hiçbir zaman tek bir sepete koymayın. Bu, yapabileceğiniz en doğru şeydir. Riski dağıtmak ve farklı projelere yatırım yapmak, en doğru yaklaşım olacaktır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment