Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver ve Craig Wright Arasındaki Kavga Yeniden Alevlendi

Bir zamanlar Bitcoin Cash‘in iki önde gelen ismi olarak tanınan Craig Wright ve Roger Ver, geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan hard fork ve hash savaşları esnasında adeta iki düşman haline gelmiş ve durum Roger Ver ile ekibinin zaferi ile neticelenmişti.

Kasım ayının üzerinden uzun bir süre geçti ve bu süre boyunca Roger Ver ile Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright arasındaki kavga biraz olsun dindi. Ancak Bitcoin.com CEO’su Roger Ver geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni bir açıklamada Craig S. Wright’ın, ”bütün kripto para ekosisteminin karşı olduğu her şeyi temsil ettiğini” vurguladı ve görünüşe göre bu açıklama dinen alevleri yeniden coşturacak.

Ver, Bitcoin.com’un YouTube kanalı için çekilen 14 dakikalık videoda, Craig Wright hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulunuldu. Ver’e eşlik eden Bitcoin Cash lite istemcisi üreticisi Jonald Fyookball, Wright olmasaydı Bitcoin Cash’in şuan çok farklı yerlerde olmuş olabileceğini ve kendisinin tam bir ”tiran” olduğunu ifade etti.

Ver ve Fyookball açıklamalarının devamında Craig Wright’ın kripto para dünyasına bir sürü tutulmayan söz de verdiğini ve bütün bunların piyasayı geriye sürüklediğini vurguladı. Satoshi olduğunu iddia eden Wright, Ver ve Fyookball tarafından yalancılıkla suçlandı ve ikili Wright’ın 2011 yılında Bitcoin’e ”Bit Coin” dediğini ve Satoshi ile Wright’ın uzaktan yakından hiçbir alakasının olmadığını bile dile getirdi.

Craig Wright henüz iddialara yanıt vermese de, tartışmanın yeniden alevlendiğine hiç şüphe yok gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment