Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver Yine Eleştirilerin Odağında – ”Sahtekarsın Roger Ver”

Bitcoin.com CEO’su ve Bitcoin Cash’in önde gelen isimlerinden birisi olan Roger Ver, belki de bu sektörün en çok eleştirilen isimlerinden birisi konumunda. Ver, geçtiğimiz hafta attığı bir tweet ile yine gündeme geldi ve Reddit kullanıcıları hem Bitcoin Cash’i hem de Roger Ver’i adeta topa tuttu.

2019 yılında Bitcoin olduğunu düşündüğü için  Bitcoin Core (BTC)  almak  isteyen insanların kandırıldığını, bu insanların asıl aradığı kripto para biriminin online ödemeler için olan eşler arası elektronik ödeme sistemi olan Bitcoin Cash olduğunu belirten Roger Ver, ilgili gönderi içerisinde eşler arası sistemin altını çizdiği ve bunun BCH’yi tanımladığına inandığı Bitcoin whitepaper’ını ekleyerek eleştirilere neden oldu.

Reddit içerisindeki r/Bitcoin bölümünde yüzlerce kullanıcı bu tweet’e tepki gösterdi ve birçok kullanıcı Roger Ver’i ”sahtekarlık” ile suçlarken, çoğu kişi de Bitcoin Cash’i, Bitcoin’in sırtından büyümeye çalışan bir sülük olarak tanımladı.

MichielLangkamp isimli kullanıcı konu hakkında şunları aktardı:

”BCH neden kendi ayakları üzerinde duramıyor, neden (BTC’nin) sırtında durma ve insanları kandırmak için böyle bir taktik kullanmak zorunda? Kendi ayakları üzerinde durabilmesi lazım. Bu yeni insanlar için oldukça kafa karıştırıcı.”

Roger Ver’in Bitcoin Cash’e ”Bcash” denmesinden nefret ettiğini de belirten kullanıcılar, gerçek Bitcoin’in sadece BTC olabileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment