Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver’in OpenNode’a Yaptığı Milyon Dolarlık Teklif, Kabul Edilmedi!

Bitcoin Cash denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olan ve aynı zamanda Bitcoin.com’un CEO’su olan Roger Ver, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen OpenNode isimli startup’a 1.25 milyon dolarlık teklif götürdü ve reddedildi. Söz konusu startup firması, Bitcoin taraftarı Tim Draper’in 1.25 milyon dolarlık yatırım yapması ile de anılmıştı ve Roger, OpenNode’un Bitcoin ağında değil, Bitcoin Cash ağında lightning network yazılımı geliştirmesini öneriyor.

Şirketin piyasaya giriş mottosundan da anlaşılacağı üzre, ekip sıkı bir Bitcoin destekçisi:

”Sahip olduğumuz daha iyi ve daha açık bir finansal sistem vizyonu, sadece Bitcoin ile mümkün olabilir.”

OpenNode, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada mottosunu tekrar dile getirdi ve Roger’ın teklifini kabul etmediğini açıkladı.

Tim Draper, söz konusu proje hakkında oldukça umut veren açıklamalarda bulunmuş ve 1.25 milyon dolar yatırım yapmasının ardından ”Artık Starbucks ve Amazon gibi platformlarda Bitcoin kullanmak mümkün olacak” cümlesi ile projenin ne denli önemli olduğunu vurgulamıştı.

OpenNode platformunun tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmese de, daha önce Bakkt platformu da Starbucks’tan Bitcoin ile işlem yapılabileceğini ve kahve alırken bile BTC kullanılabileceğini aktarmıştı ancak henüz bu konuda bir gelişme elde edilemedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment