Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rusya Kripto Para Şirketleriyle İşbirliği Yapmak İstiyor

Rusya ve Kazakistan hükümetleri, yerli kripto para sektörünü geliştirmek için kolları sıvadılar.

Rus-Kazak İşbirliği

Sektörün en büyük şirketlerinden biri olan OKEx’in Mali Piyasalar Müdürü Lennix Lai, kısa süre önce FXStreet’e konuştu. Lai konu hakkında yaptığı açıklamalarda sektörün genel durumunu ve gidişatını değerlendirdi. Buna ek olarak Davos’taki kripto para etkinliklerine de değinen Lai, kripto para sektörünün iyice büyüdüğünü ve artık kripto paraların isimlerini sık sık duymaya başladığımızı vurguladı.

FXStreet tarafından aktarılan bilgilere göre Lai tüm bunların yanı sıra kripto paralarla ilgilenen ülkelerden bahsetti ve bunlara özellikle Rusya ile Kazakistan’ı örnek gösterdi. Kendisinin açıklamalarına göre bu iki ülke özellikle son zamanlarda kripto para konusunda önemli çalışmalar yapmaya başladı. Rus ve Kazak hükümetlerinden henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak OKEx’in üst düzey yöneticilerinden olan Lai konu hakkında şunları söylüyor:

Kısa süre önce katıldığımız bir etkinlikte hem Rusya hem Kazakistan hükümetlerinden yetkililer kripto paraları ve kripto para madenciliğini övdüler. Her iki hükümetin yetkilileri de bu sektörü geliştirebilmek için yerel şirketlerle işbirliği yapmaya razı olduklarını açıkladılar. Biz de alanında önde gelen bir borsa olarak bu gibi hükümetlerle işbirliği yapmayı planlıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment