Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sakarya Token Arzı Bitexen’de Başladı

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, 11 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’te Sakaryaspor’un SKRY Token’ını  arz etmeye başladı.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, 11 Ekim Pazartesi günü saat 13.00 itibarıyla SKRY Token ön satışını başlatıyor. Serbest piyasada fiyatlanan taraftar token SKRY Token’ın 11 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’te başlayan ön satışı, 4 ay kilitli kalma ve kilitsiz seçenekleriyle Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen’de gerçekleştirilecektir.

“Futbol ve kripto para dünyasını birleştirmeye devam edeceğiz”

Ön satışla ilgili görüşlerini dile getiren Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, “Sakaryaspor ile SKRY Token’ı arz etmekten mutluyuz. Bitexen olarak Sakaryaspor taraftarlarının ve Sakaryaspor Kulübü’nün taraftar token’lara gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Kullanıcılarının taleplerine yönelik gelişen ve büyüyen, tamamen Türk mühendisleri eseri Bitexen olarak, serbest piyasada fiyatlanan token’larla futbol ve kripto para dünyasını birleştirmeye devam edeceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!